21
mars
18:00 — 20:00
J3 Köket
Aneby, Sverige
Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inspirationsföreläsning i Aneby med Jonas Gallneby, entreprenör och säljproffs

jonas_gallnebyKunskap till din affärsidé! Jonas Gallneby är föreläsaren som åkt över hela världen med missionen: Så skapar du världens bästa kundupplevelse! Med en bakgrund som entreprenör och en sprudlande karriär inom sälj, utbildning och rekrytering har han svaren på de där knepiga frågorna som du lätt ställs inför när det är dags att börja sälja.

Vilka verktyg krävs? Varför köper kunden av just dig? Intern försäljning, vad är det? Kundupplevelse i framtiden, vem vinner? Nöjda kunder, vad avgör? Har du koll på förhandlingstekniken? Vilka argument fungerar på vem? Skillnaden mellan sälj & service?

Inspireras av Jonas föreläsning som bjuder tempo, energi, praktik, teori och ny kunskap att ta med sig in i vardagen för att överträffa kundens förväntningar varje dag. Här får du verktygen som hjälper dig att inse värdet i det du gör – och hur du kan bli bättre på att ta betalt för det du säljer. Dessutom får du möjlighet att mingla med likasinnade inom entreprenörskap, skapande och start-up-världen.

För vem?

För dig som precis har startat företag eller har varit igång ett tag och vill effektivisera och förbättra din nuvarande försäljning. Föreläsningen passar även dig som är intresserad av att lära dig mer om sälj och hur du skapar en bra kundupplevelse.

Anmälan

Föreläsningen är kostnadsfri och vi bjuder på något att äta. Anmäl dig här: http://sciencepark.se/kalender/inspirationsforelasning-med-jonas-gallneby-aneby/

 

Detaljer

Datum:
21 mars, 2018
Tid:
18:00 - 20:00
Eventansvarig
Science Park

Fler event & utbildningar